kosten en contact

Proefles:  7,50                                                                                                                                     Privé les: 55,00

Onbeperkt les gedurende een periode van 10 aaneengesloten weken voor 120,00                           De Klassieke Hatha yoga 50 plus en Qigong les op vrijdagochtend duren anderhalf uur en zijn daarmee 130,00 voor 10 weken. Ook hier toegang tot de andere lessen.

Omdat er 12 plekken zijn, en er daarmee een persoonlijke sfeer kan ontstaan. Kies je, wanneer mogelijk, een vaste avond. Mensen van die avond hebben voorrang op de les, wil jij  je tweede of derde  les volgen welkom maar enkel als er plek is, meer dan gemiddeld genomen is die plek er.

Wel graag les maar geen financiële ruimte. Lessen in ruil voor administratief, schilder, schoonmaak, tuin of ander werk in jouw vakgebied is mogelijk. Vinden we zelfs heel erg leuk! Klaarmaken van een lekkere pan met soep, heerlijk!                                                                       De combinatie 75,00 betalen en 3 uur wederdienst is ook mogelijk.

aum2

Contact: Marjolein van Wijk                 06 49 30 07 78             hoerayoga@gmail.com